

Public Art Advisory Board Agenda

Date: Monday, May 9, 2016

Meeting Place: Marsac Executive Conference Room – 3rd Floor, City Hall

Time: 5:00 p.m. to 7:00 p.m. **Call in:** 435.615.5012 at 5:00 p.m.

Electronic Participation: (Board Members must inform of 3 days prior to meeting)

Absent:

Topic #1: Call meeting to Order 5:00 p.m. Approval of Minutes from 4/11/2016 Meeting Public Comment: (Any Items Not on Agenda)

Topic #2: Establish next meeting & Board Business: 5:15 p.m.

Next Meeting - Monday, June 13, 2016 - 5:00 pm, Executive Conference Room, Marsac Building

Purpose: To establish attendance and agenda for next meeting.

Person: Bryan Markkanen Allocated Time: 5 minutes

Other Information: Can Attend: Cannot Attend:

Possible Agenda Items: (May inform at end of Meeting)

- Board Policies

Strategic Plan & Budget Updates

- Projects: MARC, Utility boxes, Miners Park, Brew Pub

Topic #3: Review of Summit County and Joint Meeting 5:20 p.m.

Purpose: Update Board on Summit County PAAB projects, recap main take away from Joint meeting

Product: Continued coordinated efforts between boards

Person: Bryan Markkanen & Jenny Diersen

Allocated Time: 15 minutes

Topic #4: Review of Westerns Arts Conference 5:35 p.m.

Purpose: Review sessions and ideas taken away from the Western Arts Conference.

Product: Update Board on ideas that were shared

Person: Jenny Diersen Allocated Time: 15 minutes

Topic #5: Board Policies: 5:50 p.m.

Purpose: Board to discuss feedback from City Council work sessions **Product:** Final recommendation on public art policies for City Council review

Person: Jenny Diersen

Allocated Time: 30 minutes

Other Information: Council Work Sessions are scheduled on May 19th and June 2. There is no meeting on May 26th. Regular session for adoption currently scheduled June 16th. Time will be established for these meetings the Tuesday before

the dates.

Topic #6: Budget Update & Repairs/Maintenance - 6:20 pm

Purpose: Budget update

Product: Board understands current budget

Person: Jenny Diersen Allocated Time: 10 minutes

Other Information: Please review attachments.

Topic #7: Strategic Plan 6:30 pm

Purpose: Review strategic plan as a whole. What projects have we accomplished, taken on and pushed? Make updates.

-RFP MARC update (review attachments)
-Utility Box Update (review attachments)

- Bear Bench

- China Bridge Parking Structure

- Miners Park

Product: Updated strategic plan

Person: Bryan Markkanen & Jenny Diersen

Allocated Time: 30 minutes

Adjourn (estimated 7:00 p.m.)