

Public Art Advisory Board Agenda

Date: Monday, March 14, 2016

Meeting Place: Marsac Executive Conference Room – 3rd Floor, City Hall

Time: 5:00 p.m. to 7:00 p.m. **Call in:** 435.615.5012 at 5:00 p.m.

Electronic Participation: (Board Members must inform of 3 days prior to meeting)

Absent: Jocelyn Scudder, Sam Bush (Leadership)

Topic #1: Call meeting to Order 5:00 p.m.

Approval of Minutes from 2/8/2016 Meeting Public Comment: (Any Items Not on Agenda)

Topic #2: Establish next meeting & Board Business: 5:05 p.m.

Next Meeting - Monday, April 11, 2016 - 5:00 pm, Executive Conference Room, Marsac Building

Purpose: To establish attendance and agenda for next meeting.

Person: Bryan Markkanen Allocated Time: 5 minutes

Other Information:

Can Attend: Cannot Attend:

Updates to add to agenda Items: (May inform at end of Meeting)

- Board Policies Review

- Strategic Plan & Budget Updates
- Projects: RFP for MARC, Utility boxes
- Lights on Quinn public art piece
- Deer Valley Tunnel Mural Repairs

<u>Topic #3: Miners Park Public Art Project:</u> 5:10 p.m.

- Purpose: Discuss Miners Park Art Placement

- Product: Decide direction on Public Art at Miners Park

- **Person**: Jenny Diersen/ Matt Twombly

Allocated Time: 15 minutes

- Other Information: Please review DRAFT attachments

Topic #4: Board Policies Review: 5:25 p.m.

Purpose: Board to discuss revisions to public art policies

Product: Edited public art policies documents for March/April Board Draft recommendation & next steps?

Person: Jenny Diersen

Allocated Time: 30 – 45 minutes

Other Information: Please review DRAFT attachments

Topic #5: Budget Review & Strategic Plan 6:10 p.m.

Purpose: Board to prioritize upcoming projects and to define timeline and budgets for those projects. Discuss comprehensive approach to Main Street/Swede Alley projects as well as projects not in the downtown area. Discuss ideas for MARC public art project and Rocky Mountain Power Utility boxes art project proposal, as well as other City projects. Lastly, discuss other ongoing items such as repairs, maintenance and signage needed for works.

Product: MARC RFP/RFQ Project, & Rocky Mountain Power (RMP) Utility Boxes. Update timeline and parameters of China Bridge Parking Garage Project/Coordination, as well as Bob Wells, Bus Shelters.

Person: Bryan Markkanen & Jenny Diersen

Topic #4a: Utility Box Proposal Discussion – 6:10 pm

Purpose: To refine recommended direction if to move forward with the Utility Box proposal to Rocky Mountain Power,

including budget, timeline, theme.

Person: Bryan Markkanen & Jenny Diersen

Allocated Time: 15 minutes

Topic #4b: MARC RFP Draft Review/Approval Process – 6:25 pm

Purpose: Board should review Draft of the MARC RFP prior to the meeting and come prepared to discuss changes.

Timeline and budget confirmation/discussion.

Product: Finalize Draft RFP and establish release/timeline.

Person: Jenny Diersen Allocated Time: 20 minutes

Other Information: Please review DRAFT attachments.

Topic #4c: Budget Update & Repairs/Maintenance – 6:45 pm

Purpose: Timeline and budget confirmation/discussion.

Product:

Person: Jenny Diersen Allocated Time: 10 minutes

Other Information: Please review attachments.

Topic #5: Lights on Quinns Junction "Symphony of Movement" Art – 6:55 pm

Purpose: Discuss lighting possibilities for Quinn's artwork

Product:

Person: Jenny Diersen Allocated Time: 5 minutes

Adjourn 7:00 p.m.